bet365

Thibaut Courtois öppnar för flytt från Chelsea

Thibaut Courtois öppnar för flytt från Chelsea

Thibaut Courtois till Real Madrid eller Barcelona?

I en intervju med belgisk radio säger Thibaut Courtois att han inte vet var kan kommer att spela nästa säsong och öppnar för en flytt från Stamford Bridge.

Thibaut Courtois framtid i Chelsea är osäker. Efter att belgaren var utlånad till Atlético Madrid under tre säsonger där han bland annat vann Europa LeagueCopa del Rey och La Liga återvände 23-åringen till den engelska huvudstaden där han slängdes in i hetluften direkt och var en bidragande anledning till att laget vann Premier League överlägset. Säsongen 2015/2016 har inte alls gått som spelaren tänkt sig och efter flertalet usla insatser öppnar spelaren för att lämna Stamford Bridge.

I en intervju med den belgiska radiokanalen RTBF säger landslagsmålvakten att han är osäker på var han kommer att spela sin fotboll efter sommarens EM-slutspel.

– Jag vet inte var jag kommer att spela nästa säsong. Mitt nuvarande kontrakt med Chelsea sträcker sig över tre säsonger till men det mesta beror på vad de vill göra och har för planer, sa spelaren i en kort intervju med radiokanalen.

 

Barcelona vill värva Thibaut Courtois

Förra säsongen vann Claudio Bravo priset som La Ligas bästa målvakt men den chilenske landslagsmålvakt fyller 33 senare i år vilket gör att Barcelona vill ha en ung målvakt som man kan ha under flera år. På söndagsmorgonen skriver Diario MARCA att Thibaut Courtois är namnet som står högst upp på Barças lista bland ersättare om Ter Stegen skulle lämna.

Även Real Madrid ska vara intresserade av spelaren, detta enligt Diario AS.

Courtois kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2019 och spelarens lön ligger på drygt 8,1 miljoner euro per säsong. Att köpa loss honom skulle gå på cirka 40 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply