• Error, no group ID set! Check your syntax!

Thibaut Courtois kan lämna Chelsea

Thibaut Courtois kan lämna Chelsea

Chelsea-målvakten aktuell för PL-rivalen

London-lagets stjärnmålvakt, Thibaut Courtois, är aktuell för att lämna Chelsea den här sommaren. Men enligt keepern själv så vill han bara fokusera på det kommande världsmästerskapet i fotboll som spelas i Ryssland.

Med fotbolls-VM 2018 väntandes runt hörnet, där Belgien VM-trupp 2018 bland annat är favorit i sin grupp tillsammans med England, så finns det en del att tänka på för den belgiske målvakten Thibaut Courtois.

Hans Chelsea hade ju nämligen en tuff säsong, då de slutade femma och kommer att missa Champions League. Då ryktas det om att den förre Atletico Madrid-spelaren ska gå till bland annat Liverpool. Även Real Madrid har kommit in i bilden.

“Vill inte prata om det”

Dock säger målvakten, som har kontrakt med Chelsea fram till 2019, att han inte vill lägga fokus på det inför VM.

– Jag tror jag har varit tydlig med det här många gånger under den här säsongen, att jag inte har några planer på att lämna Chelsea. Nu vill jag bara fokusera mig på VM, säger målvakten enligt Sky Sports.

Dock kvarstår det att belgaren gärna vill spela Champions League, något som Chelsea inte kommer att göra. Frågan är om han kan acceptera ett mellanår för Chelsea, där klubben satsar enbart på ligan, och eventuellt någon av FA Cupen eller Europa League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply