Theo Walcott genomgår läkarundersökning med Everton

Theo Walcott genomgår läkarundersökning med Everton

Walcott nära Everton

Brittisk media skriver att Theo Walcott är detaljer från Everton. Han lämnar därmed Arsenal efter 12 år i klubben han anslöt till 2006.

Theo Walcott ser ut att ha gjort sitt i Arsenal. Spelaren som kom från Southampton sommar 2006 är nära en flytt till Everton och enligt Sky Sports ska det endast vara detaljer som kvarstår innan en flytt blir av.

Den engelske landslagsmannen ska ha genomgått den obligatoriska läkarundersökningen. Samtidigt sägs kontraktet komma att skrivas på inom kort för att slutföra övergången.

Everton betalar drygt 20 miljoner pund för Walcott som hunnit bli 28 år. Hans nuvarande kontrakt med Gunners sträcker sig till och med sommaren 2019.

SE ÄVEN: Arsenal löner 2017/2018

Vill värva in Emil Forsberg

Alexis Sánchez ser efter många om och men ut att ha gjort sitt i Arsenal. Destinationen ser ut att bli Manchester United och nu vill Arsene Wenger ha in en ersättare till chilenaren. Det har pratats mycket om både Julian Draxler och Pierre-Emerick Aubameyang som nästa nyförvärv men nu har ett nytt namn kommit upp på listan. Calciomercato.it skriver nämligen att Arsenal vill värva Emil Forsberg som ersättare till Alexis. Svensken står högt upp på Wengers önskelista och Gunners sägs komma göra ett försök för att få till en värvning.

Emil Forsbergs kontrakt med Leipzig sträcker sig till och med sommaren 2022.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply