Ten Hag kommer att bedöma varje övergångsmöjlighet och det är därför Manchester United kan lita på nya värvningar!

bet365
Ten Hag kommer att bedöma varje övergångsmöjlighet och det är därför Manchester United kan lita på nya värvningar!

Tidigare i veckan bekräftade Erik ten Hag att Manchester United är på jakt efter nya värvningar. I en intervju med klubbens hemsida bekräftade ten Hag att United vill förstärka sin trupp på vissa områden – nämligen som anfallare, efter Cristiano Ronaldos avgång. Se och spela på fotboll live =>

Manchester Uniteds transfer historia har inte alltid varit den mest framgångsrika, men detta kan bero på en förändring under de senaste åren. Ten Hag a) tar ansvar och är proaktiv med potentiella värvningar, snarare än att vänta på order uppifrån, och b) har fått friheten att göra det av klubben. I en intervju med Manchester Uniteds webbplats klargjorde Ten Hag att de aktivt är på jakt efter nya spelare som passar deras standarder: ”Ja, men bara när vi hittar rätt spelare”

Varför Erik ten Hag är den perfekta managern för Manchester United

Ten Hag är mycket detalj orienterad när det gäller att undersöka potentiella överförings möjligheter. Han lämnar ingen sten omvänd i sin jakt på den perfekta värvningen. Denna nivå av engagemang är uppmuntrande, och nya värvningar kommer definitivt att dra nytta av hans omfattande kunskap.

Det faktum att Erik ten Hag måste godkänna alla värvningar tyder på att de kommer att bli framgångsrika när de ansluter sig till Manchester United. Detta beror på att de nyanlända spelar för en manager som tror på dem och som var villig att kämpa för att värva dem.

Ten Hag kommer att ha en tydlig plan för sina nya värvningar, hur de ska passa in i hans trupp och system, och varje nykomling skulle vara lycklig om han fick spela för honom. Holländaren har haft massor av framgång med sina värvningar hittills; Casemiro, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Antony ser bra ut. Även om en eller två potentiella värvningar under sommaren höjde ögonbrynen bland fansen – om de hade skrivit på – hade Ten Hag sannolikt fått deras ankomster att se smarta ut.

Den verkliga segern för Manchester United var att anställa Erik ten Hag

Den verkliga segern för Manchester United var att anställa Erik ten Hag som manager. Han är en motiverad person som vet exakt vad han vill och hur han ska uppnå det. Erik är inte heller rädd för utmaningar. Innan han ens gick med på att ta jobbet försäkrade han sig om att han skulle ha full kontroll över rekryteringsbeslut gällande spelare.

Medan vissa tränare i United har varit öppna med att de inte har värvat sina idealspelare verkar Ole Gunnar Solskjaer gå emot trenden. Det är okänt om han pressat på för stora namn som Cristiano Ronaldo eller Donny van de Beek, men fansen är hoppfulla om att han kommer att fortsätta att värva kvalitetsspelare som kan hjälpa laget att lyckas. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fler potentiella övergångar:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply