Syrianska väntar på att få Omotoyossi spelklar

bet365

Razak Omotoyossi skrev under det svenska transferfönstrets sista dag på för en andra sejour i Syrianska FC, men har trots det inte fått ett godkännande från FIFA. Beskedet väntas komma inom de närmaste 24 timmarna.

– Vi kan egentligen bara ta det här via svenska förbundet, vi träffade dem senast i dag. Nu har Fifa sagt till förbundet och därigenom till oss att det kommer ett besked inom 24 timmar. De ska tydligen behandla just den här övergången nu. Vi får hoppas att de talar sant, men det är svårt att säga, säger sportchefen Jan Grigo till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Vi är överens med Zamalek och Razak själv, alla vill bara att allt ska gå igenom nu. Det är formalia som ska in i systemet hos Fifa. Man kan undra vad det är som tar sådan tid, det är ju inte så många fotbollsländer som har det transferfönstret vi har, hur många spelarövergångar de kan ha att behandla just den här tiden. Men det här tar tydligen tid, vi har ju ett liknande exempel med Mjällby och Hannes Sigurdsson där allt blev formellt klart först i går. Det finns inte så mycket man kan göra för att skynda på processen egentligen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply