bet365

Sydkoreas trupp VM 2022 – Sydkorea truppen till fotbolls-VM 2022!

Sydkoreas trupp VM 2018 – Sydkorea truppen till fotbolls-VM 2018!
bet365

Sydkorea spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Sydkoreas trupp VM 2022? Värdnationen från 2002 har tagit sig till ett nytt mästerskap. Man tog sig ganska lätt till den andra kvalrundan och väl i den gruppen kom man tvåa bakom Iran.  I laget finns flertalet namnkunniga spelare men man är ändå inte ett lag som många tror på. Flertalet av spelarna finns i Premier League men är det något man inte har är det målfarliga anfallare. Sydkorea är ett lag som är bra på att hålla i bollen och kan bygga upp spelet bra, men när man väl ska avsluta är det inte lika hett. Se och spela på fotboll live =>

Sydkoreas trupp VM 2022 – Sydkorea truppen till fotbolls-VM 2022!

Sydkoreas trupp till Fotbolls-VM är på förhand inte någon av de starkare i turneringen. Man kommer få stora problem med samtliga motståndare i gruppspelet men man ska ändå inte underskatta asiaterna. Prickar de viktigaste spelarna in formen till turneringen kan det bli jobbigt för både Sverige och Mexiko i kampen om andraplatsen i gruppen bakom Tyskland.

Sydkoreas matcher i VM 2022 är tre till antalet och man inleder turneringen med att spela mot Sverige. Därefter är det Mexiko som gäller för att ställas mot Tyskland i den sista omgången. Man ses som slagpåsen av många och det ska krävas en överraskning för att ta sig vidare från gruppspelet. Så även om Sydkoreas trupp VM 2022 är bra, så blir det svårt för sydkoreanerna.

Tittar vi på odds i VM 2022 är Sydkorea en av favoriterna till att ta hem titeln. Tyskland, Brasilien och Frankrike ligger dock före med små marginaler. Sydkorea kommer dock inte ha speciellt stor chans att vinna turneringen. Skulle man komma tvåa bakom Tyskland tyder det mesta på att man får spela mot Brasilien. Streama VM live här =>

Sydkoreas trupp VM 2022 – Sydkorea truppen till fotbolls-VM 2022!

Sydkoreas VM-trupp 2022

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Sydkoreas VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. Red Devils är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Sydkorea i VM 2022.

  • Odds att Sydkorea vinner VM (vinnarodds): 601.00
  • Odds att Sydkorea går vidare från gruppen: 5.00
  • Odds att Sydkorea vinner gruppen: 1.80
  • Odds att Sydkorea kommer sist i gruppen: 1.85

Sydkoreanska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp H
Ranking: 60 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Shin Tae-Yong

Här hittar ni den sydkoreanska VM-truppen. Sydkoreas VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Sydkoreas trupp till VM utgörs av nedanstående spelare som är Sydkoreas bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Sydkorea.

Här är Sydkoreas trupp VM 2022:

Målvakter
Kim Seung-gyu (Vissel Kobe)
Kim Jin-hyeon (Cerezo Osaka)
Cho Hyun-woo (Daegu FC)

Försvarare
Kim young-gwon (Guangzhou Evergrande)
Jang Hyun-soo (FC Tokyo)
Jung Seung-hyun (Sagan Tosu)
Yun Yong-sun (Seongnam FC)
Oh Ban-suk (Jeju United)
Kim Min-woo (Sangju Sangmu)
Park Joo-ho (Ulsan Hyundai)
Hong Chul (Sangju Sangmu)
Go Yo-han (FC Seoul)
Lee Yong (Jeonbuk Hyundai Motors)

Mittfältare
Ki Sung-yueng (Swansea City)
Jung Woo-young (Vissel Kobe)
Ju Se-jong (Asan Mugunghwa FC)
Koo Ja-cheol (FC Augsburg)
Lee Jae-sung (Jeonbuk Hyundai Motors)
Lee Seung-woo (Hellas Verona)
Moon Seon-min (Incheon United)

Anfallare
Kim Shin-wook (Jeonbuk Hyundai Motors)
Son Heung-min (Tottenham Hotspur)
Hwang Hee-chan (FC Red Bull Salzburg)

Sydkoreas bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Son Heungmin: 7 mål

Sydkoreas fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Sydkoreas VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Son Heung-Min: Mittfältaren från Tottenham är lagets största stjärna i denna turnering. I Sydkorea hoppas man mycket på sin storstjärna och det är även han som är lagets bästa målskytt i kvalet. Totalt har det blivit sju mål för 25-åringen i kvalet till VM 2022.

Ki Sung-yueng: En annan stjärna i Premier League är Sung-yueng. Till vardags är det Swansea City som gäller för spelaren och i landslaget spelar han både som försvarare och mittfältare. Tillsammans med Son Heung-Min är han en av de som ska bära Sydkorea på sina axlar.

Lee Chung-Yong: 2015 lämnade han Bolton för att skriva på för Crystal Palace. Han spelar fortfarande i London-klubben och får hoppa in som anfallare.

Mer går att läsa på Fifas hemsida. Inte bara om Sydkoreas trupp VM 2022.

Sydkoreas spelprogram i VM 2022

Det var troligen inga glada minuter efter Lottningen av VM 2022. Man visste på förhand att det inte skulle bli ett lätt mästerskap. Men att ställas mot Tyskland, Sverige och Mexiko gör det hela inte speciellt mycket lättare. Precis som när det kommer till Sverige matcher i VM kommer även Sydkorea att spelas på tre olika arenor. Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på i elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Sydkoreas VM-matcher i Qatar

När spelar Sydkorea sin första match i VM 2022? Så när spelar Sydkorea sina matcher i VM i Qatar? Första matchen för Sydkorea spelar man mot Portugal den 18 juni. När spelar Sydkorea nästa match i VM? Nästa match är mot Uruguay den 23 juni och den tredje och sista matchen mot Ghana, Detta den 27 juni. Det mesta tyder på att Sydkorea kommer sist i gruppen.

Vilka lag har Sydkorea i sin VM-grupp? Sydkorea spelar i VM-gruppen Grupp H. De lag som spelar i Grupp H utöver Sydkorea är Portugal, Uruguay och Ghana. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Sydkoreas trupp VM 2022

Har du några frågor kring Sydkorea trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Sydkoreas trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Sydkorea och spelarna i det sydkoreanska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Sydkoreas VM-trupp 2022.

Förutom Sydkorea har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp och Mexiko valt sina spelare till turneringen.

Sydkorea VM trupp 2022 – Sydkorea truppen till VM i fotboll 2022!

Sydkoreas trupp VM 2022

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Sydkorea vinner Fotbolls-VM 2022.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Sydkoreas trupp VM 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar väldigt mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022.

Topplagen Spanien, Frankrike, Tyskland, Belgien och Brasilien och Argentina har alla publicerat sina VM-trupper. Vårt grannland Danmark har också valt ut sina spelare samtidigt som Sydkorea ännu inte plockat vilka 23 som åker med till Qatar. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365