Ronaldinho och Riquelme kan spela för Chapecoense

Ronaldinho och Riquelme kan spela för Chapecoense

Legendarerna kan stötta Chapecoense

Enligt medier i Sydamerika kan de båda mittfältslegendarerna spela för Chapecoense vars plan störtade under onsdagen.

Den otroligt tragiska händelse som utspelade sig på onsdagen då brasilianska Chapecoense som var på väg till finalen i Copa Sudamericana krashade med sitt flygplan och stora delar av spelartruppen omkom. Runt om i världen har man visat sin sorg för de passagerare som tragiskt gick bort och flera klubbar och spelare har erbjudit sig att hjälpa den brasilianska klubben som tidigare gjort succé.

Vissa bidrar med pengar medan andra spelare ställer upp och spelar för klubben till man kommit på fötter igen och två av de senaste är Ronaldinho och Juan Román Riquelme som kan bära den gröna tröjan i sex månader.

– Min bror och mina vänner vill att jag går tillbaka till fotbollen, vi får se vad som händer, sa den före detta Boca Juniors-mittfältaren Riquelme.

När det kommer till Ronaldinho är det portalen Azul y Oro som rapporterar att även brasilianaren kan komma att ansluta och spela ett halvår i den krisdrabbade klubben. Samtidigt ber tusentals fans Ronaldinho på Twitter att ställa upp för klubben. Att brassen skulle dra på sig den gröna tröjan är inte helt omöjligt, Ronaldinho var nämligen vän med Matheus som omkom i kraschen.

SE ÄVEN: Tio saker du inte visste om Ronaldinho

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply