Neymar: ”Jag vill spela för Flamengo i framtiden”

Neymar: "Jag vill spela för Flamengo i framtiden"

Neymar vill en dag spela för Flamengo

Neymar avslöjar var han vill spela i framtiden. Någon gång i sin karriär vill han representera Flamengo, skriver 90min.com.

Neymar har under den senaste tiden kopplats ihop med en flytt från Barcelona. Bland annat har det ryktats om att Manchester United och Paris Saint-Germain vill värva spelaren. Enligt Neymar själv vill han dock inte flytta till en annan europeisk klubb om han skulle lämna Camp Nou. I stället skulle han vilja flytta hem till Brasilien.

– En dag så vill jag spela för Flamengo, säger Neymar enligt 90min.com.

– Jag vill spela för dem i Copa Libertadores, på ett fullsatt Maracana.

Lämnade Santos efter bråk

Innan Neymar flyttade till Barcelona spelade han för Santos Brasilien. 25-åringen säger att hans relation med klubben inte varit den bästa sedan dess.

–  Jag har fortfarande starka känslor för Santos. Men de tog mig till domstol och jag vet inte varför. Det finns mycket som inte alla känner till, säger Neymar enligt 90min.com.

– Det skulle inte förvåna mig om klubben sa att jag försökte göra självmål när vi spelade mot Barcelona i Klubblags-VM 2011.

Missar El Clasico

I helgen ställs Barcelona mot Real Madrid på bortaplan i La LigaNeymar kommer dock att missa den matchen, då han är avstängd.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply