United avslår Bayern-intresse – stjärnan inte till salu

Trots Angel Di Marias något tveksamma debutsäsong är argentinaren inte till salu. Sky Sports rapporterar att United kommer nobba alla intresseförfrågningar.

Angel Di Maria kom till Manchester United med skyhöga efter en kanonsäsong bakom sig i Real Madrid och en prislapp som uppkom till 59.7 miljoner pund. Efter en fantastisk start på säsongen avtog formen så sakteliga och under våren var det inte mycket som stämde för den gode argentinaren som oftast fick se sig placerad på avbytarbänken.

Det gjorde, så klart, att det började spekuleras i Di Marias framtid på Old Trafford. Flera tänkbara intressenter har nämnts och en av de senaste i raden av klubbar är Bayern München. Den tyska giganten ska ha hört sig för om 27-åringens tillgänglighet för att täcka upp för de åldrande ytterspringarna Arjen Robben, 31, och Franck Ribery, 32.

”Inte till salu”

Men enligt ansedda Sky Sports har Manchester United har avvisat intressenterna och meddelat att Di Maria kommer att stanna.

– Det konstanta meddalndet från United den här sommaren är att han inte ska någonstans, han kommer stanna i Manchester United och vara en viktig del av Louis van Gaals planer inför nästa säsong, säger Sky Sports-reportern James Cooper.

– Våra vänner på Sky Deutschland har pratat om Bayern Münchens intresse för Di Maria och har till och med scoutat honom under Copa America (Di Maria delaktig för Argentina). Jag tror inte att de är den enda klubben somm gör det, men United kommer inte vika sig för det och Di Maria kommer inte gå någonstans den här sommaren, fortsatte Cooper.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply