Jonathan Calleri: “Stannar hellre i Argentina”

Jonathan Calleri nobbar europeiska storklubbar

Talangen som spelar i Boca Juniors säger enligt spanska Marca att han hellre stannat och spelar i Boca Juniors ett halvår till.

Många av Europas största lag jagar Jonathan Calleri. 22-åringen har slagit igen i Boca Juniors och under hela hösten har det pratats om att spelaren ska komma att göra flytten till Europa där först och främst Inter men även Bologna ska vara intresserade av anfallaren. Efter en tids spekulationer har nu spelaren själv kommenterat situationen, och enligt Diario Marca ska anfallaren inte vara särskillt intresserad av en flytt till Europa i nuläget. 

– Det är svårt att lämna Boca Juniors, jag föredrar istället att stanna här i klubben ännu ett halvår så jag kan fortsätta spela och utvecklas. Jag vill inte flytta till Europa för att få sitta på bänken i majoriteten av matcherna, säger talangen som även jagats av BolognaSerie A.

Angående hyllningarna av Roberto Mancini säger han att det är en ära att en tränare på den nivån uttalar sig positivt om honom.

– För mig är det en ära att en tränare på den nivån talar positivt om mig. Jag vill dock fortsätta utvecklas för att vara på samma nivå som spelarna i InterBarcelona och Real Madrid. Om jag bara anstränger sig vet jag att det kommer att bli så. Nu måste jag fortsätta jobba hårt då vi spelar i Copa Libertadores, som är en viktig turnering.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply