Sveriges matchtröja 2016 – nya landslagströjan EM 2016 + Zlatan

Sverige matchtröja Zlatan

Sverige tröja – nya matchtröjan inför EM 2016

Sveriges matchtröja 2016? Sverige matchtröja EM 2016? Hur ser de nya landslagströjorna ut inför EM 2016. Sveriges nya tröjor kom ut för ett tag sedan, men det är nu när EM närmar sig som de flesta börja fundera på att köpa Sveriges nya matchtröja. Du kan köpa Sveriges matchtröja här!

Sveriges matchtröja 2016 inför EM

Köp Sveriges nya landslagströja EM 2016 + Zlatan!Sveriges landslagströja 2016 presenterades redan inför playoffen mot Danmark. Det nya bortastället fick en hel del kritik. En del klagade på bortatröjans färgerna som många ansåg inte var tilltalande. Dock så gillar vi den nya landslagströjan och tycker att den är snygg, speciellt när en viss Zlatan Ibrahimovic frontar tröjan. Nedan så ser hur Sveriges nya landslagströja som kommer att användas under EM 2016 ser ut! Samtliga bilder är från svenskfotboll.se och Unisportstore.se

Sveriges nya landslagströja fotboll 2016

Fotbolls-EM 2016 handlar väl inte bara om Zlatan Ibrahimovic eller? Jo, skulle säkert de flesta säga. När det gäller Sverige matchtröja så gör det nog så då Zlatan och Forsberg är de enda spelarna som fått sitt namn tryckt på matchtröjan. Så är fallet bland matchtröjorna som säljs hos Unisportstore.se.

Sverige matchtröja hemma 2016/17

Sverige matchtröja hemma 2016/17

Sverige landslagströja Zlatan Ibrahimovic och tröjnummer 10 hemma

Ifall du inte har köpt Sverige landslagströja så bör du överväga att köpa landslagströjan med Zlatan Ibrahimovic namn och tröjnummer som är 10 i landslaget. Detta är med största sannolikhet sista gången Zlatans namn dyker upp på nya landslagströjor.

Sverige matchtröja Zlatan

Sveriges nya adidas landslagströja med Zlatan är riktigt snygg. Så här ser Sveriges nya adidas hemmaställ ut Ibrahimovic tryggt på tröjan och hans tröjnummer 10.

Sverige matchtröja borta 2016/17

Sverige matchtröja borta 2016/17

Sverige landslagströja Zlatan Ibrahimovic och tröjnummer 10 borta

Sveriges nya adidas landslagströja med Zlatan. Så här ser Sveriges nya adidas bortaställ ut Ibrahimovic tryggt på tröjan och hans nummer 10:

Sverige landslagströja Zlatan

Sverige matchtröja EM 2016

Snart är det dags för EM 2016 då den svenska EM-truppen tillsammans med många fans beger sig till Frankrike för att spela Sveriges EM-matcher mot Irland, Italien och Belgien i EM-gruppspelet. Inför EM 2016 så har vi gått igenom alla landslagens tröjor för att kora de snyggaste landslagströjorna. Sveriges matchtröja är den snyggaste landslagströjan i EM 2016. Belgiens och Italiens landslagströjor är också snygga. Samtliga finns med i vår lista med de snyggaste tröjorna i EM. blev givetvis. Kolla gärna igenom listan så får du avgöra själv.

Köpa nya landslagströjan – här kan du köpa Sveriges matchtröja 2015/2016

Köp Sveriges nya landslagströja EM 2016 + Zlatan!Nu kan du köpa nya landslagströjan online. Nu kan man redan köpa Sveriges nya bortatröja 2016/2017 finns på nätet hos Unisportstore.se som är Skandinaviens största fotbollsbutik med ett stort utbud av fotbollskläder och utrustning. Hos Unisportstore.se hittar du även allt inom fotbollströjor, fotbollsskor och fotbollsutrustning.

Sveriges landslagströjor pris – hemmatröja och bortatröja

Generellt känns priset för Sveriges landslagströjor väl tilltaget ifall man vill att många ska köpa de nya landslagströjorna varje så att fansen kan ta på sig tröjorna på matcherna.

För att köpa Sveriges matchtröja så får en vuxen betala 699 kr och ett barn får betala 599 kr vilket gäller för både bortatröjan eller hemmatröjan. Ifall du ha Sveriges landslagströja med Zlatans eller Forsbergs namn så blir priset 879 kr för en vuxen och 779 kr för ett barn.

Sveriges landslagströjor billigt på nätet

Ifall du vill köpa Sveriges landslagströja billigt så rekommenderar vi att du besöker Unisportstore.se som är en av de billigare på nätet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply