bet365

Topp 10: bästa frisyrerna inom fotbollen

Zlatan till attack mot Cristiano Ronaldo

10 mest spektakulära frisyrer i fotbollsvärlden

Bästa frisyrerna fotbollsspelare? Det är inte alltid spelares prestationer som väcker intresse bland fotbollssupportrarna. Bisarra hårfärger, konstiga skägg och spektakulära frisyrer är minst lika intressant – och här följer listan över topp tio mest hårfagra spelare. Bäst frisyr fotbollsspelare hår, bästa frisyren fotbollsspelare hår, bästa fotbollsspelare frisyrer. Snygga fotbollsfrisyrer? Kända fotbollsfrisyrer? Nja inte riktigt vi tänkte ta en titt på några fräcka frisyrer som sticker ut ganska rejält och en del är även riktigt fula frisyrer fotbollsspelare.

Topp 10: bästa frisyrerna inom fotbollen

10 fula frisyrer fotbollsspelare

Silly Season Sverige har försökt komma i kontakt med och tala med några frisörer och experter inom hårområdet, bland annat frisörernas riksförbundwww.bästafrisörenstockholm.se och även med, enligt många, den bästa frisören i Stockholm på färgning och lockigt hår. Naturligtvis har vi lite skämtsamt försökt att få reda på ifall dessa frisyrer och färger kan bli de nya trendsättande frisyrerna i Sverige och ifall många kommer att välja dessa frisyrer och färger när de klipper och färgar sitt hår. Som väntat så var de ingen av dessa som riktigt trodde på dessa fräcka frisyrer och färger.

Ingen ville egentligen yttra sig särskilt om detta så nedanstående kommentarer är våra egna.  Enligt oss så är några av nedanstående frisyr förmodligen några av fotbollsvärldens fulaste frisyrer hittills. Dock så slutar vi aldrig förvånas över vad våra stjärnor hittar på då de flesta har självförtroendet att göra som de vill med sitt utseende. Inom ämnet hår så har vi även en lista med de bästa skäggen inom fotbollen och du hittar korrekta benämningar på olika frisyrer hos Wikipedia.

1. Taribo West – ”Ursäkta, du har något i håret… Jaha? Okej…”

Taribo West – ”Ursäkta, du har något i håret… Jaha? Okej…” Så såg Taribo West – frisyr ut under VM 2002.

2. Ronaldo – hårtringel i pannan

Ronaldos frisyr där han har endast en hårtringel i pannan. Kommentar överflödig.

Topp 10: bästa frisyrerna inom fotbollen

En inte alltför välbyggd Fellaini toppas med en enorm buske i Valderrama-light stil. Fantastiskt.

Saknar du någon på listan? Kommentera nedanför!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply