bet365

Officiellt: Viktor Ljung lämnar Halmstad för Helsingborgs IF

Officiellt: Helsingborg värvar Viktor Ljung

HIF bekräftar på sin hemsida att man skrivit kontrakt med Viktor Ljung som ansluter från Halmstads BK och därmed fått in en ny yttermittfältare.

Trots kris fortsätter Helsingborgs IF att värva in spelare och satsa inför nästa säsong. Tidigare har man värvat bland annat Adam Eriksson från Falkenberg och Calle Wede i början av december och nu får man in ännu ett nyförvärv. Skåneklubbens tränare Henrik Larsson säger till klubbens hemsida att det är en spännande värvning med hög potential.

– Vi får in en försvarare som kan spela både på höger- och vänsterkanten. Det är en explosiv spelartyp och det ska bli spännande att samarbeta med Viktor. När vi tar in nya spelare ser vi till deras potential och om det är en hungrig spelare som vill gå längre och ta flera steg till i sin karriär, säger HIF:s manager Henrik Larsson till hemsidan.

Spelaren själv berättar även han att han är väldigt lycklig att affären gick igenom och säger att han verkligen ser fram emot de kommande i åren på Olympia.

– Det ska bli fantastiskt roligt och jag ser verkligen fram emot åren i Helsingborg. Det är en stor klubb så det var ett enkelt val! Att spela på Olympia är alltid fantastiskt med bra publik och snart en ny arena, säger Viktor Ljung till hemsidan.

Sen tidigare har man även värvat in spelare som Frederik Helstrup och Rade Prica.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply