bet365

Magnus Eriksson på väg tillbaka till Malmö FF?

Malmö FF vill köpa hem Magnus Eriksson

För en tid sen skrev vi på Silly Season Sverige om att Magnus Eriksson var aktuell för en återkomst till Malmö FF, nu menar uppgifter till Fotbollsdirekt.se att det kan bli verklighet.

När Markus Rosenberg blev intervjuad av Kvällsposten i dagarna hade Malmösonen klart för sig: Värva hem Magnus Eriksson och Isaac Kiese Thelin.

Rosenbergs önskan kan nu bli av då uppgifter till Fotbollsdirekt.se menar att klubbens mål är att värva hem de båda. Det är dock Magnus Eriksson som ska ligga närmst en flytt tillbaka till det himmelsblåa laget. Eriksson spelar numera i Bröndby i den danska ligan, klubben har ekonomiska problem och kan därför tänka sig att sälja svensken, till ett pris på fem miljoner kronor.

För drygt ett år sen såldes Magnus Eriksson till kinesiska Guizhou Renhe där det endast blev en sejour på sex månader innan han valde att bryta kontraktet med klubben och fortsätta i Bröndby med ekonomiska problem. Klubbens ordförande Jan Bech Andersen lånade tidigare i år ut 14 miljoner danska kronor till klubben men trots lånet har man ändå ett underskott på mellan 15-25 miljoner danska kronor.

Kan släppa Eriksson

I och med de ekonomiska problemen kan den danska klubben komma att släppa flera spelare under vinterns transferfönster, en av de är Magnus Eriksson. Enligt Fotbollsdirekt.se ska klubben kräva omkring fem miljoner kronor för spelaren som har kontrakt med klubben ytterligare 3 år.

Totalt har det blivit ett mål på 16 matcher för Eriksson Bröndby som ligger femma i ligatabellen.

Magnus Eriksson har inte hållt det speciellt hemligt att han gillar Malmö och MFF. Han har bland annat varit på plats under flera Champions League-matcher på Swedbank Stadion denna säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply