bet365

Lista: Fem svenska stjärnor som kan säljas för storsummor

Lista Fem svenska stjärnor som kan säljas för storsummor

Fem svenskar som kan säljas dyrt inom en snar framtid

En ny generation svenska stjärnor håller just nu på att bilda ett svenskt landslag som ser mer spännande ut än på länge. Silly Season Sverige har listat fem utav dem som har möjlighet att säljas för en stor summa inom en snar framtid. 

När Sverige föll knappt mot  Frankrike i fredags var laget man ställde på banan det landskampsmässigt mest orutinerade någonsin i tävlingssammanhang. Särskilt orutinerat såg det dock inte ut på banan utan nya stjärnor som Victor Nilsson Lindelöf, Emil Krafth, Ludwig Augustinsson och givetvis målskytten Emil Forsberg var i stället de som ledde laget. Samtliga av dessa har redan tagit flytten från Sverige, men lär snart vara intressanta för de största klubbarna i Europa, och lär dessutom bli dyra. Silly Season Sverige har därför listat fem spelare i det ”Nya Landslaget” som förr eller senare lär säljas dyrt.

Dyrast i den nya generationen

Läs gärna några av våra andra listor på Silly Season SverigeAllsvenskans bästa elvafem stjärnor som kan byta klubb i januari och fem svenska fotbollsögonblick som blivit klassikers är några av våra färskaste och mest populära.

5: Sam Larsson, Heerenveen

161115 Sveriges Sam Larsson under en trŠningsmatch i fotboll mellan Ungern och Sverige den 15 november 2016 i Budapest. Foto: Daniel Stiller / BILDBYRN / kod DS / 59072

Sam Larsson visade inga nerver i sin  landslagsdebut mot Ungern utan krönte en fin insats med att göra 1-0-målet på frispark. Yttermittfältaren har under en längre tid lyfts fram som en av holländska ligans bästa offensiva spelare och väntas snart ta nästa steg i karriären. Larsson är värderad till 45 miljoner kronor, men lär inom en snar framtid säljas betydligt dyrare än så. Sassuolo är en av de klubbar som visat intresse för svensken.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply