Ljungskile hemma – Gromas Dennerhalter

Gregg Berhalter, Thomas Dennerby, samma sak. Med ny tränare vill vi fans se förändring. Vi hade hoppats på en ny uppställning, mer mål och en och en annan överraskning, men istället bjuds vi på samma skit fast i en ny toalett. Fortfarande detta eländiga duttande utan avslut. Fortfarande falska förhoppningar om förändring och fortfarande ingen Lallet i startelvan. Gregg Berhalter och Thomas Dennerby är samma person: Gromas Dennerhalter. Hmm… Låter som Shreks kusin.

Dagens match kunde lika bra ha coachats av Berhalter. Samma duttande, men i en annan form. Misslyckade inlägg, aldrig till avslut – Rodgers missade ju för fan bollen i ett skottförsök! Det gjorde jag med, på sjumanna, när jag var tio. Spelet är och har varit katastrofalt, en förändring måste ske! Egentligen är det redan för sent, så varför inte chansa lite och testa något galet? Nu kan det inte bli värre! Spela Lindqvist och Sinan på topp, testa Kennedy centralt – gör bara någonting som inte Berhalter skulle ha gjort!

Avslutningsvis, innan jag spårar ur uppmanar till Hopf på topp, vill jag bara säga att Hammarbys ursäkt för mållösheten på Nya Söderstadion bara kändes patetisk. Sluta skyll ifrån er och börja leverera och ta ansvar på planen istället. 

Nästa match är borta mot Värnamo, den tolfte. Inte för att det spelar någon roll, med tio poäng upp till en Allsvensk kvalplats känns allt rätt lönlöst – men för er som vill gråta lite till.

Christian Sundqvist

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply