Falkenberg hemma: 170 kronor

bet365
bet365

Jag fortsätter bara klaga. Den här bloggen har för min del blivit något av ett forum där jag ständigt, vecka in och vecka ut, återberättar samma smörja men i annorlunda ordval. Förra veckan hette det ”Murphys lag”, den här veckan handlar det om pengarna jag vill ha tillbaka av klubben. 0-3 mot Falkenberg är en ny bottennivå, så här lågt ska vi inte kunna sjunka.

Någonstans i mig visste jag nog ändå att även kvällens spektakel skulle sluta i ytterligare ett fiasko. På väg till matchen twittrade jag iväg mina tankar inför den och såhär såg det ut:

”Fortsätter bränna pengar. #motnyasöderstadion”.

”Förstår inte varför jag envisas med att masa mig till Gullmars varannan vecka för att se ett mittenlag i Superettan åka på pisk”.

”Dessutom pyntade jag över hundra spänn för eländet. Min logik är som bortsprungen, hittelön till den som får tag på na'”.

Mer precist la jag 170 kronor för att få se ett redan liggande Hammarby ta emot sparkar. Det är pengar jag aldrig kommer få tillbaka – pengar som jag och övriga betalande supportrar borde få tillbaka. Vi fortsätter vara segerlösa på nya arenan och trampar i samma träsk som för flera veckor sedan. Kvällens match kom dock med något gott; nu har jag äntligen kommit till insikt med att tränare inte längre spelar någon roll. Allt är fel. Nu handlar det bara om att vänta ut den här säsongen och göra som Liverpools supportrar brukar göra: hoppas på nästa säsong.

Matchbilden såg bra ut till en början och man totalt dominerade spelet under den första halvleken. Men via en bitter kontring kunde gästerna ändå ta ledningen. Vad som hände i pausvilan vet jag inte, kanske söp man sig medvetslösa, men helt plötsligt vände det och sedan hade vi inte ens spelet. Oavsett vilken taktik man valde sket det sig. Långbollarna misslyckades, snabba passningar likaså och Hawaii-fotbollen som vi stundtals fick smaka på ska vi inte ens gå in på. Vi var chanslösa och rätt som det var trillade både tvåan och trean in. Det här var verkligen en ny höjd av pinsamhet.

Nästa match är Assyriska borta, redan nu på torsdag. Sedan väntar Brage hemma om en vecka, nästa måndag. Osäkert dock om jag kommer kasta pengar på mer av detta? Jag kan nog ha satt min fot på Nya Söderstadion för sista gången den här säsongen – jag är trött på att bli rånad.

Christian Sundqvist

(På Twitter finner ni mig som SundqvistC)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply