Bekräftar: Ny Malmö FF-tränare snart på plats

Bekräftar: Ny Malmö FF-tränare snart på plats

MFF nära att få ny tränare

Efter debaclet på Santiago Bernabéu mot Real Madrid stod det klart att Malmö FF fick leta efter en ny tränare då Åge Hareide lämnade, och nu berättade Skåneklubbens sportchef Daniel Andersson om situationen.

Malmö FF drar igång sin försäsongsträning om 11 dagar, men man har fortfarande inte kommit överens om vem som ska leda laget 2016. Trots det är klubbens sportchef Daniel Andersson lugn.

– Jag är ganska lugn. Det är ett tidsödande arbete och vi kunde inte jobbat snabbare. Jag har varit i möten varje dag förutom julafton, juldagen och nyårsafton. Sen är det klart att varit bättre om det varit klart tidigare, säger Andersson i en intervju med Sydsvenskan.

Den före detta landslagsmittfältaren säger att man jobbat med en namnlista under den senaste tiden men att även nya namn dykt upp.

– Det är många omständigheter som gör att sådant här tar tid. Det har också under processen dykt upp nya namn och då vill man undersöka dem också. Vi har ett par alternativ igång nu, säger han utan att nämna några potentiella tränare.

 

Läs mer om Malmö FF på Silly Season Sverige

Uppgifter: Anfallaren detaljer från Malmö FF

Före detta MFF-spelaren: ”Jag skulle platsa i Malmö FF”

Guldhjälten allt närmare Malmö FF?

Uppgifter: Morten Wieghorst nära Malmö FF

Henrik Rydström: ”Malmö FF har gått vilse”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply