Uppgifter: Toivonen nära återkomst till Malmö FF i sommar

Uppgifter: Toivonen nära återkomst till Malmö FF i sommar

Ola Toivonen har kopplats ihop med flera klubbar i Allsvenskan vid en återkomst. Nu kommer uppgifter om att han är nära spel i Malmö FF.

Sedan tidigare har det stått klart att Ola Toivonen inte kommer att fortsätta i Melbourne Victory efter sommaren. Svenskens kontrakt med klubben går ut i slutet av juni och en förlängning har sedan tidigare uteslutits. En återkomst till Allsvenskan är det som varit närmast för anfallaren där Hammarby, Djurgården, AIK och Malmö FF alla kopplats ihop med 33-åringen. Nu kommer uppgifter om att anfallaren endast är detaljer från en flytt till Allsvenskan. Detta till Malmö FF.

Enligt SportExpressen talar allt för att Ola Toivonen kommer att spela i Malmö FF när ligaspelet drar igång igen. Daniel Andersson ska ha förhandlat med spelaren under en längre tid. Nu skriver tidningen att de båda parterna ska vara i princip överens.

Det har dock dröja några veckor innan affären blir klar. Detta då Daniel Andersson måste få grönt ljus från styrelsen innan man genomför värvningen.

Denna säsong har det blivit 10 mål på 18 matcher för Ola Toivonen för Melbourne Victory i den australiensiska ligan.

SE ÄVEN: Uppgifter: Cavani kopplas ihop med Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply