• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Roma överens med Malmö FF om Marko Johansson

Uppgifter: Roma överens med Malmö FF om Marko Johansson

Marko Johansson till Roma?

Malmö FF och Roma sögs vara överens om en affär för Marko Johansson. Spelaren själv vill dock inte avslöja något.

Ryktet kom som en stor överraskning för några veckor sedan. Då kom det nämligen fram att AS Roma var väldigt intresserade av att värva Mark Johansson från Malmö FF. Då ville ingen uttala sig om rapporterna som kom från Italien som menade att MFF skulle få 35 miljoner kronor inklusive bonusar för målvakten. Den skånska storklubben ska ha accepterat erbjudandet men spelaren själv säger att inget är klart.

– Det är många som har frågat mig om jag har mina tankar där eller här, men inget är klart än oavsett vad. Jag tillhör Trelleborg just nu och det är där jag ska vara. Vad som händer i framtiden kan jag inte svara på nu. Men jag har hört en del om ryktena som finns, säger Johansson till Kvällsposten.

Även Napoli ska vara intresserade och 19-åringen är smickrad över det stora intresset.

– Jo, det är klart det är smickrande. Hade det inte varit smickrande hade man inte varit människa. Men oavsett vad så känner jag att jag är här, jag är ingen annanstans. Jag spelar så jag behöver inte gå någon annanstans just nu. Målet är fortfarande MFF, sen vad som händer efter MFF vet jag inte, avslutar han.

Marko Johansson är denna säsong utlånad från Malmö FF till de allsvenska nykomlingarna Trelleborgs FF. Han har kontrakt med Malmö FF till och med december 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply