Tobias Sana: ”Har funnits intresse”

Tobias Sana: "Har funnits intresse"

Tobias Sana vill stanna i Malmö FF

Säger i en intervju med Kvällsposten att han har haft erbjudande men inte några tankar på att byta klubb i vinter.

Malmö FF ska enligt uppgifter vilja göra sig av med Tobias Sana. Yttermittfältaren har inte alls lyckats anpassa sig till MFFs trupp och spel vilket har gjort att Skåneklubben nu vill göra sig av med honom. Spelaren själv har inga tankar på att lämna sin nuvarande klubb

– Det är som jag har sagt från dag ett. Jag läser inte tidningar och jag lyssnar inte på spekulationer. Det är klart att det har funnits intresse, så enkelt är det, säger Sana till Kvällsposten och fortsätter:

– Men jag har sagt till min agent att jag fokuserar på Malmö FF till 110 procent för jag har skrivit på ett fyraårskontrakt här och ska inte lämna så enkelt. Det har jag bestämt för jag vill verkligen betala tillbaka.

En av klubbarna som sagts vara intresserade är AGF Århus.

”Förstår inte vad som händer”

26-åringen hade ingen lyckad säsong 2015 och när MFF:s försäsongsträning väl drog igång fick den före detta landslagsspelaren träna avsides när man började spela match.

– Jag förstår inte vad som händer. Jag känner mig i bra form och det här ska bli mitt år, säger Tobias Sana till Kvällsposten.

– Jag kände att det gick jättebra på den träningen och jag brinner för att visa vad jag kan i Malmö FF i år, säger Sana till Kvällsposten.

Under inledningen av försäsongen har Sana dock fått jobba med lagets fystränare Ben Rosen När de andra spelat match, något som pekar på att man har i åtanke att sälja spelaren efter endast en säsong i klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365