bet365

MFF:s nyförvärv: De är Skandinaviens största klubb

Traustason: MFF är störst i Skandinavien

Malmö FF har gjort klar med ett nyförvärv inför den kommande säsongen, och då passar han även på att ge AIK en inofficiell känga.
– MFF är den största klubben i Skandinavien och när jag hörde om intresset ville jag hit direkt, säger den isländske spelare till Malmös hemsida.

Sportsligt råder det troligtvis inga tvivel. Malmö FF har minst sagt dominerat Allsvenskan under de senaste säsongerna. Men det pågår då en debatt om vem som är den största klubben i Skandinavien, något MFF:s nye islänning inte tvekar en sekund om.

MFF:s nyförvärv: De är Skandinaviens största klubb

”MFF är störst”

LÄS: Allsvenskans bäst betalda spelare

För nyförvärvet från Island, som troligtvis kommer att representera sitt land i VM 2018, tycker inte att det är någon svår fråga.

– MFF är den största klubben i Skandinavien och när jag hörde om intresset ville jag hit direkt. Det känns otroligt bra att det är klart. Nu ser jag fram emot att träffa killarna och staben och komma igång med både träning och matcher. Jag ska göra allt jag kan för att hjälpa laget att ta pokalen nästa år, säger Traustason till MFF:s hemsida.

Mittfältaren var med och vann SM-guld med IFK Norrköping 2015 men har under hösten varit utlånad från Rapid Wien till AEK Aten. Nu blir det alltså en återkomst till svensk fotboll igen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply