MFFs biljettkaos: ”Kö ända bort till gamla stadion”

Biljetter till Paris Saint-Germain – Malmö FF slut på två timmar

Klockan tio på fredagsförmiddagen släpptes de 2100 biljetter som Malmö FF fått till bortamatchen mot Paris den 15 september, och det var många som var ute efter en biljett.

Malmö FF:s framgångar i Champions League har gjort att stadens invånare inte kan få nog av de regerande svenska mästarna. Biljetterna till hemmamatcherna är mer eller mindre omöjliga att få tag på om man inte är medlem eller har årskort och även biljetterna till matcherna på bortaplan är inte helt lätt att få tag på. Här ser du se när PSG-MFF-matchen sänds på TV och spelschema och TV-tider för Malmö FF:s samtliga matcher i Champions Leagues gruppspel.

PSG-MFF biljetter slutsålda

Klockan 10:00 på fredagsförmiddagen släpptes biljetterna till matchen mot Paris Saint-Germain på Parc des Princes i den franska huvudstaden och det dröjde inte lång tid förrän samtliga biljetter var uppköpta.

– När vi öppnade biljettförsäljningen idag klockan tio så var storleksordningen på kön runt 300 personer. Kön sträckte sig hela vägen ner till Malmö Stadion. Nu är biljetterna helt slut, säger Peter Åhlander som är klubbens kommunikationschef till Fotbollskanalen.se.

Enligt Peter Åhlander kommer man inte att få fler biljetter att sälja till bortasektionen.

– Nej, det är 2100 biljetter som vi fått och vi kommer inte kunna sälja någonting mer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply