Malmö FF redo för Europa-spel

Malmö FF redo för Europa-spel

MFF redo för EL-kvalet

Efter att åkt ut i den tredje omgången av CL-kvalet så är MFF nu redo att ta sig an nya utmaningar. Något som kommer innebär att skåningarna ska kvala till Europa League.

Det blev en fin uppladdning i Allsvensken när skåningarna och de tillika regerande svenska mästarna besegrade Skånde-rivalen Trelleborg med klara 3-0. Något som fick tränaren Uwe Rösler att säga så här.

– I första halvlek visar spelarna upp att de följde matchplanen, med attacker längs sidorna och löpningar in bakom deras fembackslinje. Vi visade effektivitet på fasta situationer och gjorde två mål på det sättet. Det är bra för vi behöver hitta variationer i hur vi gör våra mål.

Danskt motstånd nästa

– Överlag är jag glad över segern och särskilt för Hugos skull. Han är 19 år och fick självförtroende tidigt i matchen efter sitt mål. Han är talangfull och kan få en fin framtid. Han har rätt mentalitet och visade ingen nervositet av att spela inför 14-15 000 på läktaren.

För Malmös del blir det nu alltså en hel del alltså match mot danska FC Midtjylland. En match som du kommer kunna streama. För en MFF Midtjylland live stream är nämligen möjlig att hitta här. Det samtidigt som det blir Viasat som sänder matchen. Allt om TV kanal för Malmö FF Midtjylland finner du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply