Jönköpings Södra intresserade av Amin Nazari

Amin Nazari lämnar MFF, Jönköpings Södra intresserade

Nazari lämnar Malmö FF?

Det kommer inte bli någon fortsättning i Malmö FF för Amin Nazari då klubben inte är villiga att lägga fram ett nytt kontraktsförslag på bordet för honom. Efter årsskiftet kommer mittfältaren bli klubblös och flera olika klubbar sägs vilja knyta an honom.

Sedan Amin Nazari tog klivet till Malmö FF:s A-trupp 2011 har han haft det tufft att ta en plats i startelvan. Säsongen 2013 blev han utlånad till Assyriska FF och den gångna säsongen spenderade han i norska Fredrikstad FK på lån. Från sin mittfältsposition noterades Nazari för tio poäng på sina 26 ligamatcher för den norska klubben, fyra mål och sex assist.

Det är sedan tidigare bekräftat att det inte blir någon fortsättning i Malmö FF för 22-åringen då hans kontrakt går ut i årsskiftet. Flera klubbar ska dock vara intresserade av hans tjänster ute på fotbollsplanen. Fotbollskanalen skriver att det finns både norska och svenska klubbar som är intresserade av Nazari men att den allsvenska nykomlingen Jönköpings Södra ska ligga bäst till i jakten på signaturen. Spelaren själv vill inte avslöja någonting om framtiden.

– När jag har gjort klart med en ny klubb då ska jag prata, men innan något är klart så blir det inga kommentarer på frågor om olika lag. Det kanske är tråkigt men det känns bäst så, säger han i en intervju till källan.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply