bet365

Johan Dahlin klar för återkomst i Malmö FF

Johan Dahlin klar för återkomst i Malmö FF

Malmö FF värvar Johan Dahlin

Den före detta guldhjälten kommer presenteras inom kort av den skånska storklubben, detta enligt uppgifter på lördagsmorgonen.

2009 var året då Johan Dahlin anslöt till Malmö FF. Under sin tid i Malmö vann Dahlin två SM-guld och efter 104 matcher i den himmelsblåa tröjan lämnade han för spel i turkiska Genclerbirligi. Det blev totalt 20 matcher i den turkiska ligan innan äventyret far vidare till danska Midtjylland. Dahlin har spelat i den danska ligan sedan 2015 men nu står det klart att han bryter med klubben. Enligt SportExpressen har spelaren nämligen gjort klart med Malmö FF om en återkomst till de regerande svenska mästarna, en affär som blev klar på lördagsmorgonen.

Malmö FF betalar omkring 3,5 miljoner kronor plus bonusar för målvakten och affären kommer göras klart inom kort, troligtvis under den kommande veckan.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar stjärnorna i Malmö FF

För tillfället är det Johan Wiland som är förstemålvakt i MFF men då 36-åringen sitter på ett utgående kontrakt samtidigt som spelaren har en familjesituation där han vill flytta till Stockholm pekar det mesta på att han lämnar Swedbank Stadion inom kort. Samtidigt ska Wiland vara aktuell för att skriva på för Hammarby då stockholmsklubben behöver en ny målvakt då Ögmundur Kristinsson kan komma att flytta utomlands i sommar.

Under de senaste dagarna har det även talats om att Malmö FF förhandlar med Nabil Bahoui. Sedan tidigare står det klart att man värvar Kingsley Sarfo från IK Sirius, ett köp som är bland de dyraste värvningarna inom Allsvenskan någonsin.

Johan Dahlin klar för återkomst i Malmö FF

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply