Bekräftar: Malmö FF jagar isländske målsprutan Vidar Örn Kjartansson

Bekräftar: Malmö FF jagar isländske målsprutan Vidar Örn Kjartansson

Vidar Örn Kjartansson på väg till MFF?

Malmö FF har under en längre tid varit på jakt efter en ersättare till Nikola Djurdjic som gick tillbaka till Augsburg i vintras, och nu bekräftar lagets tränare att man hittat en ny anfallare man vill värva.

Igår klockan 14 höll Malmö FF presskonferens då man presenterade den danske mittfältaren Anders Christensen. Samtidigt bekräftade även Daniel Andersson att man är ute efter att förstärka anfallslinjen.

– Jag har sagt att vi ska försöka få en forward, så det är klart att vi tittar på det, det är inget att hymla med. Men det gäller att hitta rätt forward. Vi tar inte bara en forward för att ta en forward, säger sportchefen Daniel Andersson till Sydsvenskan.

Den före detta landslagsmittfältaren nämner dock inga namn men däremot avslöjar tränaren Allan Kuhn för tidningen att man är intresserade av Vidar Örn Kjartansson.

– Jag har sett honom och tyckt att han har gjort bra ifrån sig. Vi har hört oss för men man vet ju aldrig vad som kommer hända. Det är lite olika saker på G så man vet aldrig i slutändan, säger Kuhn.

Örn Kjartansson spelar sen januari 2015 i kinesiska Jiangsu Suning och förväntas ingå i Lars Lagerbäcks EM-trupp i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply