bet365

Magnus Eriksson vill återvända till Malmö FF

Malmö FF:s guldhjälte Magnus Eriksson vill tillbaka till klubben

Säger i en intervju med Kvällsposten att han mer än något annat vill återvända hem till Sverige och Allsvenskan efter en tung period i Danmark.

Efter en misslyckad utlandssejour i belgiska KAA Gent återvände Magnus Eriksson 2013 till Allsvenskan för spel i Malmö FF. I den skånska klubben blev det totalt 2 SM-guld och Champions League-spel innan han 2014 såldes till Guizhou Renhe. Efter endast sju matcher i den kinesiska ligan flyttade svensken till sin nuvarande klubb Bröndby IF, en klubb där han knappt fått spela sen ankomsten.

Nu öppnar svensken för en flytt hem till Malmö FF. Eriksson var på plats under onsdagens match mellan Malmö FF och PSG och säger till Kvällsposten att han vill tillbaka till den himmelsblåa klubben.

– Självklart vill jag hem, tiden får utvisa men självklart vill jag det. Mer än något annat, säger han till Kvällsposten.

Magnus Eriksson tog tidigare två raka allsvenska guld med Malmö och nu vill han flytta tillbaka till Malmö igen.

– Självklart. Malmö har blivit som ett andra hem för mig. Tiden får utvisa, men självklart vill jag det. Mer än något annat, säger han till Kvällsposten.

Kom igång i Malmö

Efter en misslyckad utlandssejour i Belgien där det endast blev fyra matcher flyttade Magnus Eriksson hem till Malmö 2013 och den Solnafödde anfallaren spelade då samtliga matcher i den ljusblåa tröjan och det blev totalt 16 mål på 60 matcher för svensken som var en av nycklarna till MFFs avancemang till gruppspelet i Champions League efter att man vunnit mot Red Bull Salzburg hemma med 3-0, detta efter förlust i det första mötet på bortaplan.

Denna säsong har Eriksson varit på plats på flera Malmö-matcher och säger till tidningen att han gillar det han ser.

– Jag tycker att de är minst lika bra nu som förra året om inte bättre, säger han och öppnar alltså för en flytt hem.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply