bet365

Lista: Fem svenskar som kan få sitt genombrott i OS

Fem svenskar som kan slå igenom i OS

De svenska herrarna inledde OS på ett bra sätt genom att kryssa mot förhandsfavoriten Colombia. Silly Season Sverige har därför tagit tillfället i akt att lista fem svenska spelare som har en bra möjlighet att öka sitt marknadsvärde under turneringen. 

Efter över 50 återbud lyckades Håkan Ericson med nöd och näppe skramla ihop en trupp till OS-fotbollen i Brasilien. Det var därför ett överraskande vasst Sverige som höll jämna steg med Colombia, som var en av favoriterna inför turneringen, i 2-2-matchen natten mellan torsdag och fredag. Flera svenska spelare visade framfötterna i matchen och gjorde det svårt för motståndarna med ett rappt passningsspel och många fina individuella prestationer. Silly Season Sverige har listat fem spelare som kan få sitt stora genombrott i turneringen – och kanske säljas vidare till en större klubb.

De har störst chans att öka sitt värde

Ta er gärna en titt på några av våra andra listor som rör sommarens OS-turnering. Varför inte ta reda på vilka 16 stjärnor som vunnit turneringen eller vår ranking av lagen i turneringen. Trevlig läsning!

5: Andreas Linde

160205 Moldes mŒlvakt Andreas Linde under fšrsŠsongsmatchen mellan Molde och AIK den 5 februari 2016 i Dubai. Foto: Ludvig Thunman / BILDBYRN / kod LT / 58953

Den svenske målvaktstalangen har endast gjort åtta matcher på två år i norska Molde och var dessutom tänkt som reserv till Örebromålvakten Jacob Rinne inför den pågående OS-turnering. Sedan tvingades Rinne tacka nej och Linde kastades in i premiärmatchen mot Colombia. Den tidigare Helsingborg-målvakten visade inga nerver utan storspelade hela matchen och lär ha flera klubbar efter sig om han fortsätter på inslagen väg. Eller i alla fall mer speltid när han kommer hem till Norge.

Sidor: 1 2 3 4 5

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply