Jakob Orlov: ”Önskar att min situation var tydligare”

Jakob Orlov talar ut om framtiden

Var spelar Jakob Orlov? Den svenske anfallaren var utlånad till Hammarby IF från norska andradivisionsklubben Brann. Den Allsvenska klubben har uppgetts vilja köpa loss spelaren, men det ser allt mer ut som att han återvänder till Brann, som precis har flyttats upp till Tippaeligan igen. Nu talar han ut om sin situation.

Jakob Orlov återvände till Allsvenskan i somras, då han lånades ut från Brann till Stockholmsklubben Hammarby IF. Den före detta Gefle-strikern stod för så pass övertygande insatser att ”Bajen” vill köpa loss honom nu efter säsongen, men klubbarna ser inte ut att komma överens för tillfället. Nu berättar anfallaren om sin situation, som han inte riktigt anser är optimal.

– Med två små barn vill man ju ha saker på plats, så av familjeskäl skulle jag önska att min situation var tydligare. Det är familjen som får ta smällen. För mig, fotbollsmässigt, gör ovissheten inte så mycket, säger Orlov till norska BT.

”Det är vad mitt kontrakt säger”

Orlov är för tillfället inställd på att återvända till den norska klubben i vinter.

– Det är vad mitt kontrakt säger att jag ska, så det är spåret jag utgår ifrån. Det finns inga problem med det, säger anfallaren till BT.

Inställda på fortsättning i Brann

Anfallaren påstår dock inte att han är särskilt besviken över att det inte ser ut att bli någon fortsättning i Hammarby.

– Nja, jag har hela tiden vetat vad avtalet varit. Jag var i Hammarby på lån, och om klubbarna inte kom överens, det var så det skulle bli. Skillnaden för mig har varit att jag har spelat i Hammarby, något som jag på slutet inte fick i Brann. Det är i så fall där besvikelsen ligger, säger han till BT.

Även den norska klubben verkar tro på en fortsättning för Orlovs del i klubben.

– Jag räknar med att han kommer tillbaka till Brann. Så länge det inte kommer klubbar som vill köpa honom anser jag det som det mest sannolika, säger sportchefen Rune Soltvedt.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply