Kujovic: “Om rätt bud kommer tar jag chansen”

Emir Kujovic kommer flytta utomlands igen om rätt bud kommer

Förra säsongens stora överraskning i Allsvenskan var IFK Norrköping i och med sitt SM-guld. Skyttekungen Emir Kujovic var en starkt bidragande faktor till guldet, men han kan bli svårt att behålla för “Peking”.

Emir Kujovic hade en fantastisk säsong 2015. Han vann skytteligan, kom högt upp i assistligan och han fick även chansen i landslaget i playoff-mötena mot Danmark. Då är det egentligen inte någon hemlighet att det finns flera klubbar, både svenska och europeiska klubbar, som har fått upp ögonen för Kujovic igen.

År 2011 stack Kujovic till Kayserispor i Turkiet och hade två lyckade år utomlands, men han flyttade hem till Sverige och IFK Norrköping där succén brakade loss. Som vanligt blir det svårt för svenska mästare att behålla sina bästa spelare, och Kujovic själv menar att han sticker igen om rätt bud kommer.

Ska hem till familjen först

Först ska Kujovic åka hem till familjehemmet i Landskrona. Sen kommer han att fundera över hur framtiden ska bli.
–  Jag ska åka till mina föräldrar i Landskrona, njuta av semestern och tag det lugnt. Som det är i dagsläget har jag kontrakt nästa år också och är med och kör här den 5 januari igen, när alla samlas för den roliga försäsongen, säger han till NT.se och avslöjar sedan att han är sugen på att prova proffslivet igen.

–  Det är ingen hemlighet. Jag kom hem skadad och skulle bygga upp mig i en trygg miljö och prestera för att komma ut igen. Kommer det ett rätt bud för mig och för klubben så vill jag ta chansen igen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply