bet365
bet365

Emir Kujovic om flyttrykten: ”Man vet aldrig, jag kanske stannar”

bet365

Skyttekungen om ryktena och framtiden

Emir Kujovic vann skytteligan i Allsvenskan i fjol, då hans IFK Norrköping vann Allsvenskan. Han var en de stora bidragande faktorerna till att succén gick hela vägen, och han såg ut att lämna klubben för utlandet i vintras. Nu är han dock kvar, och det kan förbli så. Han talar ut om den ovissa framtiden.

Förra årets upplaga av Allsvenskan handlade mycket om det IFK Norrköping som gick och vann SM-guld efter en sagolik säsong. Mycket kan man tacka skyttekungen Emir Kujovic för, som äntligen fick vara skadefri. Hans mål säkrade guldet, och en utlandsflytt verkade bara vara en tidsfråga bort. Det blev dock ingen flytt för anfallaren, utan han är kvar i Norrköping. Han menar att han inte ville chansa med någon flytt och missa EM.

– Jag har det bra här och vill inte riskera något. Det är samma läge även efter EM. Jag vill vara med i landslaget även efter det och det finns mycket som ska passa in. Det är inte bara att komma ut till varje pris eller för pengarna, säger Kujovic.

Det har förts diskussioner mellan Peking och Kujovic om en förlängning.

– Vi har snackat lite grann och känt lite på varandra. Det jag sagt är att jag vill avvakta till sommaren för att se hur det går för mig och laget. Det är viktigt för mig vem som kommer som tränare också. Sedan vet man aldrig, det kan bli att man stannar kvar. Jag har inte stängt dörren helt och hållet, säger Kujovic till NT.

Huvudpersonen själv anser att han har lärt sig hur han ska hantera pressen och allt som skrivs om honom.

– Jag tror det är bättre för mig att ligga lågt. Det var jättemycket snack i januarifönstret, det var mycket som hände och jag har lärt mig mycket av den tiden. Jag vet hur jag ska hantera det och känner mig väldigt lugn nu. Jag vet att om jag bara gör bra ifrån mig så kan det hända saker, säger Kujovic till NT.

Andra spelare som ryktas vara på väg bort från Norrköping är Christoffer Nyman och Arnor Traustasson. Islänning ryktas vara nära en flytt till Rapid Wien.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply