Sebastian Larsson tveksam till allsvenskt spel

Sebastian Larsson tveksam till allsvenskt spel

Larsson ser ut att nobba allsvenskan

Efter att Sunderland åkt ur Premier League är Sebastian Larsson framtid i klubben osäker. Landslagsmittfältaren har bland annat kopplats ihop med en flytt tillbaka till Sverige – något som han själv inte ser som särskilt troligt.
– Vi får se vad det finns för alternativ senare i sommar och så väljer vi det bästa, säger han till Fotbollskanalen. 

Det är nu sex år sedan Sebastian Larsson lämnade Birmingham för spel i Sunderland. Laget har under hela den tiden tillhört Premier League, men har allt som oftast slagits i botten av tabellen. I år blev det dock uttåg för klubben som nu riskerar att bli av med flera av sina bästa spelare. En utav dem är Sebastian Larsson, som just nu tränar med landslaget inför fredagens viktiga VM-kvalmatch mot Frankrike.

– Man kan inte hitta på något annat, efter 38 omgångar i Premier League hamnar man där man förtjänar att vara. Ingen tvekan om att vi förtjänade att åka ur. Det har varit otroligt turbulent och det finns mycket man kan prata om men det får man ta senare, säger han till Fotbollskanalen.

Många allsvenska älskare hoppas nu få se landslagsmittfältaren i Sverige, där bland annat IFK Göteborg och AFC Eskilstuna kopplats ihop med 31-åringen. Sebastian Larsson själv är dock tveksam.

– Det man kan säga är att jag är motiverad att köra vidare och då är det självklart att köra på den absolut högsta nivån som jag har möjlighet att göra det på. Vet inte exakt vilka de alternativen är i dag. Kommer att ta det som fotbollsmässigt är det bästa, säger han till sajten.

Men först väntar alltså Frankrike i kampen om en VM-plats i Ryssland nästa sommar. Sebastian Larsson hoppas som alltid på speltid.

– I min värld förbereder jag mig på attspela. Det finns i mitt huvud, sedan får vi se hur det blir. Centralt är där Janne (Andersson) och Peter (Wettergren) ser mig här och det är där jag ser mig själv för att få ut mitt bästa av mitt spel, säger han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply