Pekings skyttekung bekräftar utlandsintresse

Intresset kring Emir Kujovic har ökat efter succén

Emir Kujovic bekräftar efter sin starka vårsäsong att det finns ett konkret intresse från en utländsk klubb.

IFK Norrköping har överraskat positivt under årets upplaga av Allsvenskan och ligger efter halva säsongen spelad på en tredjeplats i tabellen, tre poäng efter serieledarna IFK Göteborg.
En strukturerad defensiv och en anfallare som glänst i form av Emir Kujovic har varit de bidragande orsakerna till den höga tabellplaceringen.

Efter 15 spelade matcher har Kujovic noterats för tio mål och tre assist vilket gör att han ligger på en andraplats i den allsvenska skytteligan, tätt efter Djurgårdens IF:s Nyasha Mushekwi som toppar skytteligan med sina elva fullträffar.

I och med Kujovics starka prestationer ute på planen har intresset kring honom blivit större, i en intervju till NT bekräftar 27-åringen att det finns ett konkret intresse.

– Jag vet via min agent (Hasan Cetinkaya) att det finns ett konkret intresse från en utländsk klubb, sen får min klubb, IFK Norrköping, svara mer på det. Samtidigt har jag kontrakt med IFK Norrköping och det är det som gäller i första hand, säger han i intervjun.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply