Pawel Cibicki nära lämna Malmö FF för spel i Leeds

Pawel Cibicki nära lämna Malmö FF för spel i Leeds

Leeds vill värva Pawel Cibicki

Enligt uppgifter ligger spelarens agent i förhandlingar med Leeds United om en flytt till Championship-klubben. Malmö FF sägs få 15 miljoner för anfallaren.

Pawel Cibicki kan komma att göra sin sista match i Malmö FF-tröjan under söndagen då man ställs mot IFK Göteborg i ett stormöte. Anledningen är att anfallaren fått ett erbjudande från Leeds United om spel i Championship och enligt uppgifter ska spelarens agent Nochi Hamasor ligga i förhandlingar med den klassiska klubben.

Det är Sportbladet som avslöjar budet på spelaren och det hela bekräftas av Hamasor.

– Det stämmer att det finns ett bud på Pawel och att förhandlingar pågår. Mer än så vill jag inte kommentera, säger agenten Nochi Hamasor.

Pawel Cibicki gjorde det väldigt bra den gångna säsongen i Jönköping Södra och fick en fin inledning på årets Allsvenska, men efter sommaren har det inte gått lika bra och totalt har det endast blivit 5 mål på 18 matcher för den svenske U21-landslagsmannen.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Malmö FFs stjärnor

Pawel Cibicki nära lämna Malmö FF för spel i Leeds

Kan bli lagkamrat med Pontus Jansson

Sedan tidigare spelar även en gammal lagkamraten i klubben. Pontus Jansson spelar nämligen i klubben som för närvarande ligger i Championship, men storsatsar för att ta sig upp i Premier League så fort som möjligt.

Cibicki kommer med största sannolikhet lämna Malmö FF inom några dagar.

TIPS: Istället för att köpa PPV för 499kr. Sätt in 500 kr så får du spela för 1000 kr + se Mayweather vs McGregor direkt på Viaplay =>

Pawel Cibicki nära lämna Malmö FF för spel i Leeds
Info: Mayweather McGregor speltipsodds, tv kanal & tv tider! Du hittar även allt om svensk tv tid, svensk tv sändning om fighten!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply