Förlundastjärnan om planstormningen: ”Ångrar mig djupt”

Planstormaren under IFK Göteborg – Malmö FF talar ut om agerandet

Det var stora skandalscener under matchen mellan IFK Göteborg och Malmö FF i Allsvenskan, och mötet blir därmed uppskjutet. Det var dels ett knallskott som kastades in, men även en norsk hockeystjärna sprang in. Planstormaren Mats Rosseli Olsen talar nu ut om det han gjort.

Reaktionerna har blivit starka efter alla de saker som hände under klassikermötet mellan IFK Göteborg och Malmö FF i Allsvenskan. Efter att ett knallskott riktat mot Tobias Sana smälldes, och Sana själv kastat hörnflaggan mot Blåvitt-klacken, trodde man att det skulle vara nog med trams under matchen – men så fel man kunde ha. En man sprang även in på planen, och det skulle visa sig vara hockeyspelaren Mats Rosseli Olsen, som nyligen vann SM-guld med Göteborgsklubben Frölunda. Nu talar han ut om planstormningen

– Jag vill börja med att beklaga det som hände i onsdags. Det var inte menat som något annat än en rolig grej, men det blev helt fel. Jag lägger mig platt och ber alla involverade om ursäkt. Både Frölunda och Göteborg, hela staden egentligen. Jag har ångrat det ända sedan det skedde, sa Mats Rosseli Olsen på presskonferensen enligt Dagbladet.

Enligt honom gjorde han det på grund av en vadslagning, men han tar på sig hela skulden för incidenten.
– Det var det, men det var ingen som tvingade ut mig på plan.

Norrmannen väntar på sitt straff.
– Jag har fått böter. Jag kommer få böter från Frölunda och staten. Jag hoppas att jag inte får fängelsestraff, säger han på presskonferensen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply