”Det är helt gripet ur luften”

Pekings ordförande dementerar MFF-ryktet

Malmö FF har enligt uppgifter ett öga på vårens offensiva succé i IFK Norrköping. Men enligt Pekings ordförande Peter Hunt ska ingen kontakt finnas från Skåne-laget gällande Emir Kujovic.

Emir Kujovic har den här säsongen fått ordning på det mesta i den allsvenska klubben IFK Norrköping. Klubben befinner sig på en mycket stark tredje plats i Allsvenskan med 27 inspelade poäng och blott fem upp till serieledarna IFK Göteborg.

Skuggar Mushekwi i skytteligan

Samtidigt har det för egen del blivit en väldigt fin produktion framåt, med nio gjorda mål under våren. Ett facit som tar honom upp på en hedersam andra plats i den allsvenska skytteligan, endast slagen av Djurgårdens succélån Nyasha Mushekwi. Det är dessutom endast ett mål från det antal Emir Kujovic prickade in för Peking under hela den förra säsongen, nämligen tio stycken.

Läs artikeln: Officiellt: Direktören lämnar IFK Norrköping – efter ett år

Den fina våren har också fått intresset att växa från större klubbar. Malmö FF har den senaste tiden länkats ihop med anfallaren, och spelaren själv har tidigare kommenterat uppgifterna till Kvällsposten.
– Att säga någonting nu är bara fel, sa dock spelaren enbart vid det tillfället.

”Han är vår spelare”

Nu har däremot IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt, slagit fast i intervju med den svenska sajten Fotbolldirekt.se, att uppgifterna gällande Skåne-klubben inte stämmer överens med hur det ser ut idag.
– Alltså vi kommenterar ju aldrig spelarrykten men den här gången gör jag ett undantag och säger att det här är helt gripet ur luften. Det finns inga som helst kontakter med Malmö. Han är vår spelare och har kontrakt även nästa år, säger han till Fotbolldirekt.se.
– Nej, jag har inte tänkt någonting om dessa uppgifter om Malmö. Han är vår spelare och MFF har inte pratat med oss. Det är en massa rykten i sväng, så är det den här perioden. Det är nu det börjar men det här har jag inte ens reflekterat över.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply