Officiellt: Jiloan Hamad är klar för Hammarby

Officiellt: Jiloan Hamad är klar för Hammarby

Jiloan Hamad flyttar till Hammarby

Nu är det officiellt. Allsvenskan är en profil rikare. Jiloan Hamad är klar för Hammarby, skriver klubben på sin officiella hemsida.

Det blir som vi på Silly Season Sverige har rapporterat tidigareJiloan Hamad är klar för Hammarby, bekräftar den Allsvenskklubben på sin hemsida.

– Jiloan Hamad har skrivit på ett tvåårsavtal med Hammarby IF med option om ytterligare ett år, skriver Hammarby.

Mats JingbladHammarbys sportchef, är mycket nöjd med värvningen.

– Det känns fantastiskt att kunna välkomna en riktig kvalitetsspelare till Hammarby. Jiloan (Hamad) har visat att han är en spelare av yppersta klass och vi är stolta över att han valde Hammarby, trots stor konkurrens från andra klubbar, säger Jingblad till Hammarbys hemsida.

Fanns konkurens

Precis som Jingblad nämner har det tidigare talats om att andra klubbar också jagade Hamad. Svensken kopplades samman med en återkomst till Malmö FF och en flytt till AIK. Rykten har cirkulerat kring 26-åringen ända sedan det blev officiellt att han lämnade Hoffenheim.

Hammarby blir nu Hamads tredje klubbadress i Sverige. Förutom Malmö har svensken sedan tidigare även representerat BK Forward.

Nytt nyförvärv

Hamad är inte Hammarbys första värvning i det här transferfönstret. Sedan tidigare har man även plockat in bland annat Björn Paulsen och Gershon Koffie.

I kväll spelar Hammarby mot HJK Helsinki i en match som startar 19:00.

Läs mer om Hammarby och Allsvenskan på Silly Season Sverige

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply