Hammarbys Jiloan Hamad gör debut mot IFK Norrköping

Debuten närmar sig för nye Bajen-spelaren

Senast Hammarby spelade var hemma mot HJK, samma dag som Jiloan Hamad presenterades som nya spelare i Hammarby IF. Nu är mittfältaren nära sin debut då han klockan 12 idag kommer att spela när Bajen möter IFK Norrköping.

I tisdags presenterades han som ny Hammarby-spelare, idag kliver han ut på Tele 2:s konstgräs för att spela sin första match i den grönvita tröjan.

– Vi har sett honom i ett par träningar och känner till honom sedan tidigare. Det är en spelare som har gjort avtryck i allsvenskan tidigare. Man kan se att han har mycket boll i sig och vi har förhoppningar på honom. Men precis som med alla andra så måste man anpassa sig och göra det som vi kräver av laget, och jag tror att han kommer kunna bidra väldigt mycket, säger Hammarbys assisterande tränare, den förre anfallaren i klubben, Pablo Piñones Arce till Bajens hemsida.

Matchen drar igång klockan tolv ikväll och för motståndet står alltså den allsvenska guldmedaljören från 2015 för, IFK Norrköping. Förutom Bajen träningsspelar även en annan klubb från Stockholmsregionen då AIK Solna åker till västkusten för att möta IFK Göteborg i ett möte som kan komma att bli en fingervisning hur guldstriden slutar den här säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply