bet365

Agenten om Emil Forsberg: Kommer att kosta mycket

Agenten om Emil Forsberg: Kommer att kosta mycket

Agenten hyllar Emil Forsberg – har redan skrivit historia

Emil Forsberg har gjort en lysande säsong för sitt Red Bull Leipzig och har slagit assistrekord i tyska Bundesliga, som svensk. Det får mittfältarens agent att bryta ut i en hyllning, samtidigt som han också berättar om att Forsberg har ett stort intresse på sig från många av de största klubbarna. 

Red Bull Leipzig har gjort sin bästa säsongen någonsin i det tyska ligaspelet. En av de allra största anledningarna stavas den svenske stjärnan Emil Forsberg. 25-åringen, som tidigare spelat i GIF Sundsvall och Malmö FF, har under den här säsongen gjort 30 poäng på lika många matcher i Bundesliga.

Då 22 var assist av dessa vann han skytteliga, och slog som svensk rekord med flest assist någonsin som en svensk spelare i den tyska högstaligan.

Emil Forsberg på väg till Bayern Munchen?

I en intervju med Sportbladet pratar Forsberg agent, Hasan Cetinkaya, att intresset för Emil Forsberg blivit riktigt stort, tack vare den senaste säsongen.

– Jag kommer aldrig kommentera vilka klubbar det handlar om. Det finns stora klubbar som är jätteintresserade av Emil. Han har skrivit historia i Tyskland – som svensk. Det ska man vara stolt över som svensk, säger agenten till Sportbladet och fortsätter.

-Givetvis så vet RB om att om de ska behålla Emil så behöver man hela tiden se till att göra Emil nöjd. Han har betalat tillbaka tio gånger om till klubben. Det kanske är dags att testa i de stora klubbarna.”

I dagsläget uppges Bayern Munchen, Roma, Milan, Arsenal och Liverpool jaga Emil Forsberg till nästa säsong.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365