Falkenbergstalangen Jesper Karlsson närmar sig Elfsborg

Falkenbergstalangen Jesper Karlsson närmar sig Elfsborg

Tio allsvenska klubbar sägs vara efter talangen

Falkenbergstalangen Jesper Karlsson uppges vara aktuell för ett stort antal allsvenska klubbar, med en Elfsborgsflytt närmast till hands och enligt 18-åringen själv kan det vara “en okej gissning”.

Falkenbergs jättetalang Jesper Karlsson är ett mycket hett villebråd ute på transfermarknaden just nu, efter att i årets säsong ha exploderat på den allsvenska scenen. Den blott 18-årige forwarden har tagit stora kliv i sin utveckling och trots att han enbart förra året tog klivet upp i Falkenbergs A-lag har han redan bevisat att han hör hemma där. Dessvärre stod det klart, redan innan säsongen var slut, att Falkenberg tvingas åka ner till Superettan då de inte har lyckats prestera under den gångna säsongen. Men med all sannolikhet kommer inte Karlsson att ta detta steg, utan han kommer att stanna kvar i Allsvenskan. Fotbollskanalen talade med den unge talangen, som menade på att han har fått en hel del erbjudande från allsvenska klubbar och verkar vilja stanna kvar i den högsta serien.

– Det är väl en okej gissning, svarade Karlsson på frågan om hur han ser på uppgifterna om att han är på väg till Elfsborg, via fotbollskanalen.

– Det har varit mycket. Det är kanske 10 allsvenska klubbar som har ringt, fortsatte Karlsson, men han ville inte svara på hur många av dessa klubbar som han hade träffat.

Karlsson har under den gångna säsongen spelat 26 allsvenska matcher och bidragit med sju mål och två assists.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply