Viktor Claesson besviken över utebliven flytt

bet365
Viktor Claesson besviken över utebliven flytt

Elfsborgsstjärnan medger att han ville flytta under sommarfönstret

Två klubbar ville värva Vikor Claesson under slutet av det nyss avslutade transferfönstret. Men varken italienska Crotone eller tjeckiska Slavia Prag kom överens med Elfsborg om en affär. Nu berättar mittfältaren för Fotbollskanalen att han är besviken. 

Elfsborg blev under sommarfönstret som stängde i onsdags av med mittfältsduon Marcus Rohdén och Simon Hedlund, den förstnämnde till Serie A-klubben Crotone och den sistnämnde till Union Berlin i tyska andraligan. Men ingen av de spelarna omgärdades av lika många rykten som Viktor Claesson, som kopplades ihop med just Crotone och även Slavia Prag. Någon flytt blev det dock aldrig för 24-åringen, som efter ett par återbud blev inkallad till svenska landslaget som just nu laddar upp inför tisdagens VM-kvalmatch mot Holland.

– Det var nära, men får köra på här i Elfsborg och hoppas att det kommer i framtiden istället, säger Viktor Claesson. Vad det var? Det var olika faktorer, vi behöver inte gå in på detaljer, men det var inte upp till mig och inte på mitt bord, säger Claesson till Fotbollskanalen.

Elfsborg inte nöjda med övergångssumman

Enligt sajten var inte Elfsborg nöjda med de övergångssummorna som de intresserade klubbarna erbjöd, och valde därför att tacka nej.

– Det är tungt så klart när det händer men man får finna sig i det och jobba på. Jag har inte det dåligt som jag har det, bara att jobba på och göra det ännu bättre., säger han.

Viktor Claessons kontrakt med Elfsborg går ut 2018.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply