Paulinho vill stanna i BK Häcken: ”Vi kan vinna ligan nästa år”

Succéanfallaren vill stanna i BK Häcken

Paulinho kom till Allsvenskan i somras, och på bara 14 matcher har han tagit Sverige med storm med sina 11 mål och 2 assist. Trots förväntat intresse vill han bli kvar i klubben över nästa säsong och hjälpa laget till titeln i Allsvenskan.

I somras värvade BK Häcken tillbaka anfallaren Paulinho från XV Piracicaba, vilket innebar att han var tillbaka på Hisingen. Han gjorde omedelbar succé i sin återkomst till den svenska högstaligan, då han smällde in hela 11 mål och 2 assist på endast 14 matcher. Trots att det förväntas att flera intressenter kommer att rycka i 29-åringen har han inte bråttom bort från klubben.

– Jag hoppas bli kvar till nästa säsong. Det är upp till sportchefen Sonny Karlsson och klubben att bestämma hur det blir. Jag är lycklig i BK Häcken, kontraktet är två år till, säger Paulinho till GT.

– Jag gillar den här klubben. Spelarna, folket omkring klubben, ja i stort sett allting med BK Häcken är jag tillfreds med, fortsätter han.

”Jag tror att vi kan vinna”

Ytteranfallaren är väldigt optimistisk vad gäller BK Häckens titelchanser nästa säsong.

– Vi ska försöka vinna ligan nästa säsong. Med några nya spelare in i laget kan det bli möjligt. Vi får se men jag tror att vi kan vinna, säger anfallaren till GT.

2012 var man med i toppen och hotade om titeln, men då slutade man tvåa bakom Elfsborg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply