Officiellt: Anders Randrup klar för Elfsborg

Anders Randrup klar för Elfsborg

Elfsborg värvar ny back

Allsvenska IF Elfsborg har gjort klart med den danske högerbacken Anders Randrup. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida. 

Efter att nyligen gjort klart med den norske mittbacken Jörgen Horn, 27, fortsätter Elfsborg att förstärka backsidan. Denna gången med högerbacken Anders Randrup, 27, som närmast kommer från danska Vestsjälland. Randrup har skrivit på ett ett-årskontrakt med Boråsklubben.

Ellegaard bakom flytten

Enligt Randrup hade Elfsborgs lagkapten och målvakt Kevin Stuhr Ellegaard en stor inverkan på klubbvalet. Landsmännen har tidigare spelat ihop i danska Bröndby.

– Jag har pratat mycket med Kevin och han har bara haft positiva saker att sägom klubben, och det var viktigt för mig att veta dessa saker på förhand när jag valde Elfsborg. Kevin har skrivit under på det som jag har hört tidigare, så det känns fantastiskt bra och roligt att få komma hit till Elfsborg och snart sätta igång, säger Randrup till Elfsborgs hemsida.

Randrup kommer troligtvis fungera som backup till den skadebenägna backtalangen Jesper Manns, som värvades in till klubben inför förra säsongen.

– Att få hit Anders är en mycket bra lösning för samtliga parter då vi har tappar Andreas Klarström och Niklas Gunnarsson och dessutom så kommer Jesper Manns att inleda försäsongen med rehabträning då han nyligen opererats, säger tränaren Magnus Haglund.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply