Alibek Aliev kan lånas till Elfsborg 2016

Elfsborg ser ut att låna Alibek Aliev kommande säsong

Den svensk-ryska anfallstalangen Alibek Aliev har inte fått något genombrott i CSKA Moskva. Därför kan vi på Silly Season Sverige nu avslöja att anfallaren kan lånas tillbaka till Elfsborg 2016.

Alibek Aliev föddes i Ryssland men flyttade till Sverige när han var sex år gammal. Han började spela i Vänersborgs FK, men skrev på för Elfsborg när han var 16. Två år senare visade den ryska gigantklubben CSKA Moskva sitt intresse för Aliev och köpte honom januari 2015.

Tiden i Moskva har ännu inte varit någon succé för Aliev. Han satt på bänken några gånger i A-laget, men det slutade med en utlåning till finländska FF Jaro under hösten. Trots att han misslyckades att hitta nätet under tio matcher i Finland kan vi på Silly Season Sverige avslöja att Elfsborg förhandlar med Aliev och CSKA Moskva om ett lån.

Inget bekräftat ännu

Inga av klubbarna har ännu bekräftat några förhandlingar men en väl insatt källa har avslöjat till oss på Silly Season Sverige att förhandlingar är igång, men att det inte går att säga när affären kommer presenteras.

Det handlar om ett lån över hela säsongen 2016 till Elfsborg. Om det är någon köpoption är inte avslöjat än.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply