Özkan Melkemichel: “Vi får hem hjälten”

Melkemichel: Det är som om vi får hem hjälten

Djurgårdens IF värvade under dagen Kim Källström. Nu talar tränaren ut om glädjen att den förre landslagsstjärnan ansluter sig till klubben.

Stockholmslaget Djurgården har kanske redan i nu gjort årets värvning då man fick tillbaka hemvändaren Kim Källström. Om man frågar lagets tränaren Melkemichel kan det vara en av de bästa värvningarna Djurgården gjort på många år.

– Det är jättekul. Vi får in en bra spelare, en spelare med många års erfarenhet av olika ligor och landslaget. Det är klart att det är jättebra för oss, och vi är jätteglada att Kim har valt att komma till Sverige och framför allt att komma till Djurgården, säger DIF-tränaren till Fotbollskanalen.

– Han är en väldigt passingssäker spelare och har massor av andra bra egenskaper. Nu har jag inte sett Kim på ett tag, men det finns många bra egenskaper som han har. Han har också bra ledaregenskaper och en vinnarskalle som jag känner till sedan tidigare. Så det finns mycket som är bra.

Djurgårdens IF hoppas nu på att mittfältaren kommer att kliva in i laget och bli en spelare som kan få DIF att ta sig tillbaka till toppen av Allsvenskan. Källström kan debutera snart i Djurgården då de träningsspelar på norska Vålerenga snart. Även Hammarby spelar träningsmatch då de möter IFK Norrköping medan IFK Göteborg och AIK drabbas samman.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply