Officiellt: Kim Källström klar för Djurgårdens IF

Kim Källström helt klar för Djurgårdens

Djurgårdens IF har stått för sin klart bästa värvning på många år. Klubben skriver nu officiellt att Kim Källström är klar för DIF och han har signerat ett tvåårskontrakt med Stockholms-laget.

Det var i just Djurgården som Kim Källström slog igenom i innan han lämnade för franska Rennes där han slog igenom som utlandsproffs. De senaste säsongerna har han spelat i Schweiz, men under förra veckan lämnade han klubben med omedelbar verkan och nu är han alltså klar för Djurgårdens IF igen.

– Jag känner en stor glädje. Under hösten och vintern har det vuxit fram ett sug att få sluta cirkeln och ta på sig Djurgårdströjan igen. Jag känner mig så himla varmt välkommen i klubben, det finns mycket värme och kärlek i Djurgården. Jag kommer till ett ställe där jag känner mig uppskattad och det tror jag alla människor gillar, säger Kim Källström enligt Fotbollskanalen.

– Det känns fantastiskt eftersom man har jobbat med Kim tidigare, att han väljer att avsluta karriären här i Djurgården. Jag tror att alla djurgårdare känner en stor stolthet idag, säger Bosse Andersson, sportchef i den allsvenska klubben.

När Kim kommer debutera är ännu oklart, men Djurgården förbereder sig redan nu för sin kommande träningsmatch. Även AIK ska träningsspela och där ibland Hammarby, som möter IFK Norrköping. Vilken lön Kim Källström kommer ha i Djurgården är ännu inte offentliggjort.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply