bet365

Simon Kroon på väg till Danmark

Simon Kroon kan lämna Malmö FF

På söndagen skriver Kvällsposten att Simon Kroon kan vara på väg att lämna Malmö FF och istället skriva på för Sönderjyske.

Simon Kroon har inte haft någon vidare bra säsong. 22-åringen har suttit i frysboxen mer eller mindre hela säsongen och med ett kontrakt som gick ut efter säsongen kan yttermittfältaren nu vara att lämna Skånelaget och istället skriva på för en annan nordisk klubb.

Enligt Kvällsposten ska Kroon vara nära en flytt till danska Sönderjyske. Tidningen skriver att spelaren endast är detaljer från att skriva på för klubben men att det även finns andra klubbar från DanmarkNorge och Allsvenskan som ska ha visat intresse för svensken som kom till MFF 2005 efter att ha spelat i Limhamns IF.

”Vill ha spelare som vill vara här”

Det har inte varit någon hemlighet att han ska ha viljat lämna klubben under en längre tid och redan för några månder sen bekräftade den dåvarande tränaren Åge Hareide att Kroon och Pawel Cibicki ville lämna klubben.

– Båda har sagt att de vill lämna klubben, jag behöver spelare som vill vara här, sa han i intervjun inför en match mot BK Häcken i slutet av augusti tidigare i år. En match där de båda var petade.

– De handlar delvis om att de sagt att de vill lämna klubben. Hade det inte varit så hade läget för dem varit annorlunda, säger Hareide.

Under sin tid i klubben spelade Kroon 51 allsvenska matcher och stod för tre mål och sju assist.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply