Officiellt: Dalkurd värvar Dusan Djuric och Tom Söderberg

bet365
Officiellt: Dalkurd värvar Dusan Djuric och Tom Söderberg

Dalkurd värvar svenskduo

På fredagen stod det klart att nykomlingslaget i Superettan Dalkurd skriver kontrakt med Tom Söderberg och Dusan Djuric.

Dalkurd har gjort klart med två nya spelare till nästa säsong. Det är Dusan Djuric och Tom Söderberg som skrivit på med klubben och båda kontrakten sträcker sig över den kommande säsongen.

-Dalkurd är det mest spännande laget vi har i det här landet. Klubben gör en storsatsning som lockade mig att vilja skriva på. Personligen ville jag också gärna hitta en klubb där jag har stor chans att få mycket speltid vilket jag tror jag kan få i Dalkurd. Jag är säker på att jag kan bidra med både rutin och kvalitéer som kommer att utveckla klubben, säger Tom Söderberg.

Klubbens sportchef Adil Kizil säger att han är väldigt nöjd med de båda nyförvärven

– Vi får först och främst in två toppspelare, som med sin erfarenhet kommer att betyda jättemycket för spelargruppen, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Båda spelarna har erfarenhet från högsta nivå vilket är nyttigt för våra unga spelare och i linje med våra ambitioner. Slutligen så har både Tom och Dusan en profil som vi är säkra kommer att passa väl in i vår förening.

Tom Söderberg kommer från BK Häcken och Dusan Djuric har varit klubblös under en längre tid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply