Uppgifter: ”Daniel Sundgren är klar för AIK”

AIK ser ut att ha gjort klart med ett nytt nyförvärv

Den allsvenska tabelltrean AIK ser ut att vilja bygga vidare på sin trupp inför den kommande säsongen. Det är ännu en återvändande spelare som ser ut att vara klar för klubben, då Degerfors IFs Daniel Sundgren uppges vara klar för klubben.

Daniel Sundgren har imponerat i Degerfors under den gångna säsongen i Superettan, och för det kan han belönas med en fin flytt till svenska storklubben AIK. En klubb som han inte är helt obekant med, då han inte bara har tillhört klubben tidigare när han var yngre, utan hans pappa Gary Sundgren var en gammal guldhjälte i klubben.

”Övergången lär bli klar idag eller imorgon”

Det är Expressens journalist Daniel Kristoffersson som kommer med uppgifterna om att övergången är klar på sitt Twitter-konto. Han ”bekräftar” också längden på spelarens väntande kontrakt.

— Sundgrens kontrakt med AIK är på 4 år. En late bloomer precis som farsan Gary. Övergången lär bli officiell idag eller imorgon, skriver Kristofferson.

En av många hemvändare

Sundgren skulle inte bli den enda hemvändaren som kommer tillbaka till AIK. I somras värvade man tillbaka Stefan Ishizaki och Jos Hooiveld, medan man redan hade värvat in Mohamed Bangura under sommarfönstret. Nyligen värvade man också tillbaka Eero Markkanen, samtidigt som gamle publikfavoriten Derek Boateng uppges vara aktuell för klubben.

Sedan tidigare står det också klart att en annan publikfavorit, Kenny Pavey, lämnar klubben efter många år i föreningen. Även Alex Pereira lämnar och återvänder till AFC United.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply